IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Vandaag mocht ik getuige zijn van..

Vandaag mocht ik getuige zijn van het ring moment van deze prachtige vrouw die morgen gaat trouwen maar vandaag van haar vader haar ring (omgeschoven) kreeg. De ring is gemaakt vd gouden armband en ring van haar overleden moeder.De zwarte steen kwam uit moeders ring en aan de binnenzijde zit het kruisje vd geloof hoop en liefde bedel gesoldeerd. Zodat deze op de huid gedragen zal worden.De kinderen zijn symbolisch verbonden…en ik ben vereerd dat ik dit allemaal mocht smeden en vermelden#de zon schijnt morgen en voor de insiders: ik denk dat ik een hoop gezoem zal horen

1623710_391269074397503_4825869619932169669_n