IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

…Sterren stralen overal…!

 

sterre kaarsjes

 

Lieve allemaal, een half jaar heb ik niks van me laten horen. Tweede kerstdag is plotseling mijn oudste dochter Sterre overleden… Het edelsmeden wilde niet meer lukken, alles in mijn leven werd anders. Inmiddels ben ik parttime werkzaam en ga ik daarnaast weer edelsmeden, met extra gevoel vanuit haar inspirerende prachtige kamer wat nu mijn atelier aan huis is.

De werkzaamheden blijven hetzelfde, maar graag alleen na afspraak.

1 september ben ik weer bereikbaar voor afspraken en opdrachten en kopjes koffie en gezellige bijkletspraatjes. Ik heb het

gemist. Op haar adoptie aankomstkaartje hadden we gezet “Sterren stralen overal, en dat deed ze…!”

Lieve groet, Nathalie Weijgand

Citroenvlinder 19

Hellevoetsluis

06-46350224